Stindl är det tyska lagets hopp om att vinna VM

av | 6 januari, 2018

Tysklands nummer 13: e tröja, Captain Monchen, Tyskland International, Union Cup-mästare. 2017 är ett stötfångare år för Stindl att ha många tecken. Året tycktes höra till den 29-årige anfallaren Stindl, som nu är den mest framstående spelare i tysk fotboll. En eftermiddag i slutet av maj ringde Stindls telefon plötsligt och det var den tyska tränaren Lev, som aldrig trodde att han skulle kalla honom, och det var telefonen som förändrade sitt öde.Billiga VM 2018 Fotbollströjor hör alltid historierna bakom många spelare.

”Vi skulle vilja bjuda in dig att bli med i landslaget, att representera Tyskland i VM-kvalitativa turneringen och i Confederations Cup,” sa hon i telefon. Mot bakgrund av denna plötsliga goda nyhet, bör stindl-svaret vara spända knytna knytnäve, eller glada att ha tur i ansiktet? Nej, nej, jag berättade just min fru nyheten, och efter några dagar visste mina föräldrar och vänner, för det var redan offentligt. Och då är det Nej Baden-Baden det mest spännande ögonblicket i hans karriär med ett enkelt ord.Tyskland VM 2018 tröja Trots att ha den här stora spelaren.

Fotbollströjor med tryck billigt, sprida anda av fotboll. Under det gångna året har både Bundesliga, Champions League och Confederations Cup, Stindl spelat väldigt bra, särskilt i League Cup Germany vs Chile, Stindl är ett viktigt mål för det tyska laget att sätta mästerskapet i väskan, Stindl vann också Football Silver Boot Award för 3 mål under säsongen. Nu har Stindl också identifierat Tysklands nummer 13-skjorta, en gång ägd denna nummertröja och Gedmuller, Waller, Ballack och Thomas för att hjälpa Tyskland att vinna VM i 2014. Efterföljande segrar gjorde Stindls karriär en smidig segling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *