Eden Hazard vann 2017 belgisk fotboll

av | 6 januari, 2018

Den belgiska fotbollsförbundets officiella nyheter, Chelsea vingers Eden Hazard av fansen som årets bästa belgiska spelare, valde Manchester City mittfältare Debraune och Manchester United-anfallaren Lukaku respektive andra och tredje. För Eden Hazard är denna utmärkelse också ett utmärkt incitament för världscupen i Ryssland i Ryssland, han kommer vara kapten att delta i fotbollstävlingen.Billiga VM 2018 Fotbollströjor är älskad av fansen på grund av nedräkningen i VM 2018.

I 2017-klubben och landslaget var Eden Eden en utmärkt prestation. På klubben hjälpte Eden Eden laget att vinna Premier League-titeln i 2016-17-säsongen och laget bröt också in i FA Cup-finalen. I de 17 Premier League-spelen i säsongen gjorde han 5 assists 2 gånger, och i 6 Champions League-matcher gjorde Eden Eden 3 hjälp 3 gånger och var i ett starkt tillstånd. I landslaget har Eden Eden hjälpt det belgiska landslaget att bryta sig in i 2018-VM-finalen i Ryssland och gjorde 6 mål i 8 VM-försök och gav 5 assistanser.Belgien VM 2018 tröja förväntar Eden Hazard att leda landslaget för att vinna ära.

De nominerade till årets belgiska spelare är Bashoyai, Viltongen, Maertens, Adjara, Karaoke, Fellaini, Tiller, Debraune, Lukaku, Bentek, Courtois, Meunier och andra. I det slutliga valet fick Eden Hazard 10280 röster, besegrade Debraune (4710 röster) och Lukaku (3223 röster) och vann 2017 belgiska fotbollen Mr. Fotbollströjor med tryck billigt, känna isen och snöfotbollen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *