Island kan skaka världen igen med fotboll

av | 6 januari, 2018

Inte länge sedan var Islands 2: 0-seger över Kosovo i VM-kvalare den första i en grupp för att gå vidare till VM. Men du vet att det är ett land med en total befolkning på 330 000, ett land med en månatlig genomsnittstemperatur på endast -3 ℃ ~ 2 ℃, ett land med mer vulkaner än professionella spelare, ett land med färre människor än en stående armé. Tänk vad en chockerande sak det är. Mirakel kan alltid skaka folks ögonbollar, Billiga VM 2018 Fotbollströjor förvänta sig fansens uppmärksamhet.

Island var den näst mest framgångsrika gruppen för att kvalificera sig till European Cup i 2016. Nästa och åttonde finalen eliminerades de England, som skakade över hela världens fotboll. Segern över England och Österrike, och eventuella europeiska mästare Portugal, har varit en anmärkningsvärd show för alla. De isländska spelarna insisterar dock att de inte helt spelat sin sanna nivå. Island VM 2018 tröja Anstränger sig för att skapa mirakel igen.

I de flesta landslag är det otänkbart för chefen att besöka fansen i baren före matchen. Under de två senaste kvalerna i det isländska landslaget behöll Hadgrimsson även samma rutin som vanligt. Han kommer helt enkelt introducera taktiska problem till fansen, ge dem några inspirerande videor och så vidare. ”Det finns en känsla av intimitet, det är lite av en speciell plats”, förklarar han. ”Vi har ett unikt förhållande med våra fans och det har varit en söt rutin för mig att besöka de här staplarna.”Fotbollströjor med tryck billigt, låt oss vänta på styrka för att skapa mirakel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *