Real Madrid för införandet av Neymar nya system

av | 2 januari, 2018

Trots den senaste saint-germain av toppledningen i Paris, kommer Neymar att vara kvar i den franska fotbollsleden under lång tid. Men rykten om Real Madrid och Neymar har aldrig slutat. På den första dagen i det nya året, spanska medier på sin egen hemsida förra sidan, Real Madrid för att få Neymar till Bernabeu-stadion, användningen av lagets mittfältets tjef Toni Kroos som en del av affären. Anledningen till detta är att Real Madrid är oroad över att bryta mot UEFA: s skattemässiga rättvisa principer.Fotbollströjor barn uppskattade Real Madras vit.

Medierna sa att Real Madrid sedan 2014 VM efter introduktionen av James Rodríguez. Real Madrid har lurat i 3 överföringsperioder, så dess kassareserver är fullt kapabla att klara av en stor affär som Neymar. Men om Real Madrid skulle introducera Neymar kontant, var det tydligt att UEFA-undersökningen inte kunde undvikas. Så Real Madrid skulle vilja ta Neymar till Bernabeu Stadium i form av en spelare plus pengar. Å andra sidan har Paris Saint-germain Football Club alltid varit intresserad av Toni Kroos. Så låt laget Ace Toni Kroos i avtalet inte bryta mot UEFA-reglerna, kan också imponera på Paris Saint-germain Football Club. Billiga Real Madrid tröja barn är spelarens största supporter.

Toni Kroos tecknade ett nytt kontrakt med Real Madrid i oktober 2016 med en likviderad skada på 300 miljoner euro. Rykten var att när Neymar gick med i fotbollsklubben Paris Saint-germain var straffet inte mindre än 250 miljoner euro. Men för att få Neymar, är jag rädd Real Madrid kommer att betala mycket höga pengar på grundval av att skicka ut Toni Kroos. Om de spanska medierna säger att det är sant, kommer avtalet att vara ett frågetecken om Real Madrid är värt pengarna.Billiga fotbollströjor barn med tryck, strävar efter att bli en berömd stjärna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *