Manchester United oroade sig för Mourinhos avgång i slutet av säsongen

av | 4 januari, 2018

Ta med de senaste nyheterna till fans som köper Fotbollströjor barn varje dag. Det har varit en växande oro inom Manchester United-klubben som manager Jose Mourinho kommer inte längre att träna Manchester United eftersom han ofta återvänder hem i London och har inga planer på att bosätta sig i Manchester , rapporterade media. Det rapporteras att Manchester United-chefer känner sig bekanta med vad som händer nu. ”Jose’s tredjeårssyndrom verkar vara här ett år tidigare,” sa en intern observatör på onsdagen. Mourinho stannar ofta med sitt coachingteam och har mindre tid i Manchester. Jose Mourinhos barn bor inte längre hemma, och några högt ställda människor har ifrågasatt varför hans fru inte kan flytta till Manchester för att bo med honom.

Mourinhos fru och barn lever fortfarande i London, och han bor på ett hotell i Manchester. Mu Yiping tar ofta tåget hem, men på julafton och på semesterdagen valde han att ta en privat jetfly. Jose Mourinho har gett spelarna lite mer jullov för att träna dem på julafton och på kvällarna. Manchester United visste inte att Jose Mourinho hade hyrt en privat jet, och Jose Mourinho hade betalat för det på egen bekostnad. Men reportrar säger att Manchester Citys framträdande denna säsong har lagt mycket press på Manchester United-chefer och Jose Mourinho, som är mer oroade över Jose Mourinhos privatliv och hoppas att han kommer att kunna ägna sig åt sitt arbete. Mourinhos Manchester United är bättre än sin föregångare, Gaal, men Gaal och hans fru har bott i Manchester, ofta går och Jose Mourinhos hem är fortfarande i London. Allt Billiga Manchester United tröja barn Allt hopp kan perfekt lösning.

Under vinterns överföringsfönster uttryckte Mourinho öppet hoppet att klubben skulle kunna ta in nya spelare, och Manchester United var i princip mottaglig. Manchester United-chefer förstår att Jose Mourinho inte är nöjd med trupperna som lämnats av före detta Moyes och Gaal, och att han är viktigare på överföringsmarknaden än de två tidigare cheferna. Dessutom sa reportern att Mourinhos senaste återkommande av Manchester Uniteds berömda spelare Paul Scholes har väckt stora följder. Paul Scholes har gjort ett enormt bidrag till Manchester United, även om Jose Mourinhos flytt för att skydda mittfältaren Pogba, men hans kommentarer är fortfarande något svårt att förstå. Men som Mourinho uttryckte det: ”Varje dag försöker jag göra mitt bästa för Manchester United,” betonade han utan tvekan, men vissa fruktade att han var missnöjd och ville lämna Manchester. ”För Mourinho är PSG stilig position lätt tillgänglig”, sa en observatör. ”Billiga fotbollströjor barn med tryck, hederens framtid kan också tillhöra sina egna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *