Dybala Juventus faller ur favör

av | 28 december, 2017

Juventus är hemma mot Roma vid 18: e Serie-serien. Spelet Allegri fortsätter att använda 4-3-3 lineup, Higuaín, Cuadrado och Mandzukic som Trident, Dybala fortsätter att sitta på bänken. Gamla kapten Buffon misslyckades med att spela på grund av skada, Szczęsny skyddar först målet. Den 17: e minuten av spelet, Pjanic lämnade hörnet för att orsaka kaos, Benatia Two combo lyckades, Juventus första rekord. Efter att målet Juventus gradvis behärskat initiativområdet, är attacken mycket jämn, Matuidi prestanda är väldigt positiv, men har inte kunnat skriva om poängen. Skadestoppstid, Juventus efter fältet ur fel, får Schick en enda chans, Szczęsny attack Jiangong. I slutet av spelet, Juventus 1: 0 små vinner Roma. Fotbollströjor barn kan hjälpa dig att förverkliga drömmen om att springa på fältet.

Fotbollskläder barn Juventus bevittna de härliga dagarna av laget. Juventus vann en tre-spelsträcka efter kriget, med 8 vinnande segrar och 8 på varandra följande matcher av 0 motståndare. Serie A-försvarsmästaren är i utmärkt skick, med laget som sammanbinder 7 på varandra följande titlar. Men Napoli är mer fantastisk, vinna tre raka segrar och överträffa Juventus på toppen med en 1-poängs fördel. Juventus senaste rekord har gynnats av Matuidis utmärkta prestanda, vilket har visat en exceptionell styrka på både den defensiva och offensiva sidan och har blivit den bästa barriären för Juventus mittfältare. Juventus ’Shanruta i baksidan av matchen, men slaget är underlägsen, Higuaín positiv men missade två gånger det perfekta tillfället, Dybala ännu värre, hela sitter 95 minuter på bänken.

För närvarande Mandzukic i Allegri under spelet bra, Dybala kan bara med Higuaín dela ställning, hjälplös Higuain styrka mer än en, Dybala kan bara bli ersättare. Efter matchen hänvisade Juventus tränare specifikt till Dybala, sade Allegri: ”Det här laget är inte problemet, men de andra spelarna är verkligen mer värdiga i början.” Vi är Juventus och vi är födda för att tävla mot de starka lagen! ”Serie A hegemony Juventus är verkligen unik och det nuvarande läget är utmärkt, men det har ingenting att göra med Dibala, för i detta skede är Dybala bara en sittbänk spelare. Koszulki piłkarskie dla dzieci z nadrukiem, stöder stor spelare Dybala.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *