Neymar: Min karriär i Paris börjar bara

av | 3 februari, 2018

Nyligen har Neymar och Real Madrid varit på nyheter överallt. I en intervju med den officiella webbplatsen i Paris gav Neymar ett positivt svar på frågan, och han klargjorde att ”mina äventyr i Paris börjar bara”. ”Jag gjorde 26 mål i 24 matcher, och jag trodde inte att jag skulle göra mål,” sa han. ”Jag tror att jag kan göra bättre och jag kan sparka mer och spela bättre. Neymar sa. ”Ja, mina äventyr i Paris har just börjat.”Fotbollströjor barn Det är viktigt att uppmuntra fansen som lär sig spela för att hålla en bra attityd.

Neymars mål är att vara nyckelaktör inom laget? Neymar ett negativt svar: ”Nej, mitt mål är inte att vara den viktigaste spelaren, för att inte vara den mest assisterade målet. Jag spelar på min egen väg och skapar möjligheter för mina lagkamrater, och det är vad jag ska göra . Cavani, Mbape, Di María, de är alla trovärdiga, de kan göra mål för att hjälpa. ”Fotbollströja barn Neymar Joy Han kan ha en bra mentalitet och brett sinne.

Paris CNM-kombinationen av den snabba syntesen denna säsong är konsekvent övergripande, sade Neymar: ”Vi är bekanta med varandra snabbt, men jag tror att vi kan fortsätta veta mer om den fortsatta förbättringen, vi är på rätt väg.” Vi använder fotboll för att kommunicera, det här är ett unikt språk, de smarta spelarna kan förstå och borde ha detta språk. Och Paris är inte bara några av oss, vi får alltid stöd från spelarna i backfältet. ”Neymar talade äntligen om samba Golden Ball-priset som han nyligen mottog:” Jag är verkligen mycket nöjd med de många utestående brasilianska aktörerna i Europa och jag är lika nöjd. Att vinna samba Golden Globes igen är ett incitament för mig att använda all kraft i framtiden för att hjälpa laget och lagkamraterna. ”Billiga fotbollströjor barn med tryck, sprida anda av fotboll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *