Är Pogba en ängel eller en demon?

av | 3 februari, 2018

Det största problemet som står mot Manchester League-teamet idag är Pogba, eftersom lagets absolut nödvändiga attack- och försvarsrytm Center, detta borde vara de röda djävulerna på plats för att arbeta för att rita en ritning, ledningen av ledarens ledare nu händer till leda laget till avgrunden av kaos, Jose Mourinhos serie av taktiska system runt Pogba faller nu allt ifrån i förlusten av den tidigare världens första man, och Wembleys rättvisa mardröm har ökat tvivel i hjärtat av röda djävlarna fans-är Pogba en ängel eller en demon? Fotbollströjor barn kommer alltid att stödja alla spelare som har jobbat hårt.

Manchester United bort från 0: 2 Tottenham Hotspur-spelet är nästan den mest Pogba i den röda manteln efter de mest otillfredsställande prestationerna. Den oroliga Jose Mourinho, som sitter i sidled, är självklart medveten om sin favoritlärares mentala tillstånd och den portugisiska chefs beslut att byta ut i den 62: e minuten i spelet är tillräckligt för att bevisa hur seriös Pogba sovawalking är. För närvarande verkar effekten av en lämplig position på Pogba vara mycket mer än de andra spelarnas under Jose Mourinho. Manchester United bort och Wembley mot matchen, Pogba placerades på baksidan av mittfältet av Jose Mourinho, och Pogbas partner är en väldigt bekant och avlyssande mittfältare Matic, men även med hjälp av den tidigare Chelsea-mästaren, 24- gamla Pogba är fortfarande inte upp till en något större defensiv ställning. Det till synes oändliga defensiva konceptet begränsar tydligt 89 miljoner pund spelrum i mittfältet. Fotbollströja barn Pogba hoppas kunna hålla sig lite lugn på planen och matcha lagets taktik.

Jämfört med Pogbas defensiva uppgift dominerar de angripande flammorna i Pogba-hjärnan uppenbarligen alla sina handlingar och den otröstliga strävan att trycka Pogba framåt. Denna impuls att ignorera taktiska arrangemang ledde direkt till Matic of Tottenham Hotspurs attack och till den omedelbara exponeringen av Manchester United till toppmördare som Kane, Eriksson och Ali. Måste säga att Matic mot Tottenham Hotspur brutala attack gjorde ett helt rimligt svar, Pogba var ansvarig för situationen förvärrad när belastningen av ett mer försvar, men tyvärr Mourinhos taktiska arrangemang tog inte Pogba den löpande Mustangen. Billiga fotbollströjor barn med tryck, hitta rätt plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *