Harvey säger att Lionel Messi är den bästa spelaren i historien

av | 3 februari, 2018

I en intervju med den spanska mittfältaren Harvey, som intervjuades av Europeiska unionen, bad media reporteren Harvey några frågor, och Harvey svarade. När det gäller Barcelona ger Harvey också en hög betyg: ”Barcelona är inte bara en fotbollskola utan också en skola i ditt liv.” Eftersom Barcelona kan lära dig inte bara hur man spelar, utan också hur man respekterar dina lagkamrater och dina motståndare. Fotboll är en lagsporter och du måste tänka på dina lagkamrater, dina tränare och även dina motståndare förutom att tänka på hur man spelar ett bra spel. ”Fotbollströjor barn kan ge dig en idolskjorta.

När det gäller Lionel Messi är Harvey inte snygg med sina komplimanger: ”För mig är Messi den bästa spelaren i historien och den största spelaren under det senaste decenniet.” Även om spelarna i det aktuella stadiet av fysisk konfrontation och en viss grad av förbättring av skicklighet, men det här skakar inte Messi i fotbollsställningen. Han är en otrolig spelare och jag har aldrig sett en spelare i spelet som jämförs med honom. Messi har blivit banans fotboll, han är också ett antal barn som spelar rollmodellen, kanske kan hans nuvarande prestation på domstolen påverka en generation. Jag är väldigt glad att jag har haft möjlighet att ha en bra tid i Barcelona och det är en stor ära för mig att spela i Barcelona och det är jättebra att vara runt Lionel Messi.Fotbollströjor barn Messi är samtalet mellan fans efter Messis pensionering. ”

På kontrasten mellan Maradona och Lionel Messi sa Harvey: ”Vem är inte ett fan av Maradona eller Lionel Messi?” De är fantastiska spelare med magiska wands och de kommer att bli de bästa spelarna i sin tid. Diego Maradona, Lionel Messi, Pele, Cruyff, Zidane och Stefano är alla fotbollsälskares minnen, och de är alla spelare som kan göra skillnad. ”Billiga fotbollströjor barn med tryck, lämnar den stora idolen i åtanke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *