messi tröja barn Lagets mest veteranspelare spelade

av | 22 september, 2023

messi tröja barn Lagets mest veteranspelare spelade också sin roll då målvakten Tim Howard klev upp i ett nyckelögonblick med en storräddning när matchen stod 1-1 i andra halvlek. Det markerade den tredje raka matchen där det amerikanska försvaret överlämnade en farlig chans bara för att få Howard att kliva upp för att hindra USA från att hamna på efterkälken, och så småningom hjälpte målvakten att vinna sin andra Gold Cup för att gå med i sin titel 2007.

”När du blir äldre inser du att dessa kommer få och långt emellan,” sa Howard. ”Jag har haft turen att få gå till ganska många cupfinaler — jag har inte vunnit så många som jag skulle vilja. Det fanns en tid då man tror att de bara kommer att fortsätta, och man inser nu att det kanske inte kommer en till efter det här. Det är svårt att säga det till de unga spelarna eftersom de är unga och de tror att det kommer igen, men för mig vet jag att hans kan vara min sista chans. Så det är vackert, det är sött .”

Sedan var det Clint Dempsey, som återigen kom från bänken för att slå igenom. Hans lätta beröring på bollen hjälpte till att slå Morris-vinnaren, vilket gav veterananfallaren sin tredje assist i turneringen för att gå med hans minnesvärda frispark i semifinalsegern mot Costa Rica, vilket hjälpte honom att vinna sin tredje Gold Cup-titel.

”Det känns mer speciellt, eftersom jag är äldre och jag uppskattar det mer,” sa Dempsey. ”Jag vet att det inte finns så många fler möjligheter att vinna cuper. Att säga att jag har Billiga replika fotbollströjor vunnit tre är något som jag kommer att minnas, och att kunna säga att jag har jämnat (amerikanska mål)rekordet under process, tre matcher att spela in med ett mål och tre assist, det är jag stolt över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *