fotbollskläder barn ronaldo Sadio Mane kommer att kröna

av | 26 september, 2023

fotbollskläder barn ronaldo Sadio Mane kommer att kröna ytterligare en anmärkningsvärd säsong på lördag genom att leda Liverpool till Champions League ära.

Den senegaliska landslagsspelaren har haft en sensationell kampanj och delat Premier League Golden Boot 2018-19 efter att ha gjort 22 mål under en rekordstor säsong för klubben.

Mane har varit i fin form även i Europa, med huvudrollen i alla 12 Champions League-matcher under de rödas körning till en andra raka final – och nu kan du återuppleva den oförglömliga resan som aldrig förr i denna fantastiska illustrerade sammanfattning.

De viktigaste strejkerna i hans kampanj kom i München, då han gjorde en ställning mot Bayern för att säkerställa Liverpools avancemang till kvartsfinal.

27-åringens minnesvärda öppnare kom strax före halvtimmesstrecket, och knäppte till en exakt långboll från Virgil van Dijk och duperade Manuel Neuer med en utmärkt vändning.

Fortfarande med mycket att göra, fick Mane en mycket svår avslutning att se lätt ut, och skickade ett exakt chip förbi målvakten och tre försvarare.

Ett mål och en assist i Porto gav glans till en eftertrycklig 6-1 sammanlagd seger innan forwarden spelade 180 minuter över båda benen mot Barcelona när Jurgen Klopps lag gjorde Billiga fotbollströjor på nätet en av de mest otroliga comebackerna i tävlingens lysande historia.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *