juventus tröja med namn ”Så, när vi spelade mot honom för

av | 19 september, 2023

juventus tröja med namn ”Så, när vi spelade mot honom för Barcelona [2019], armbågade Chris Smalling honom och han fick blod ur näsan. Och han trodde att det var jag.

”För att jag sa till Sergio Romero: ’Snälla kan du be Messi att få hans tröja?’.

”Sergio kommer tillbaka in och sa: ’Åh, han tror att du var den som armbågade honom på halvvägslinjen’. Jag sa: ’Nej, nej, nej, nej – säg till honom att det inte var jag, så se till att jag skaffa den tröjan för den är på väg i mitt sovrum’. Så han vet att det inte var jag nu.

”Förlåt Chrissy, men det var han som tuffade upp honom lite.”

Hur gick matchen i Champions League ut?
United satte upp en åttondelsfinal med det spanska laget efter att ha kommit bakifrån för att slå Paris Saint-Germain i föregående omgång.

Barca vann med 1-0 på Old Trafford genom ett självmål av Luke Shaw innan han säkrade en 3-0-seger på Camp Nou.

Blaugrana tog sig nästan till finalen när de slog Liverpool med 3-0 i den första delen av semifinalen, bara för Jurgen Klopps män att studsa tillbaka med en 4-0 hemmaseger.

Ytterligare läsningDortmund bekräftar Raiola-möte mitt i Fotbollskläder barn billigt Haaland till Barca-samtal McTominay: Man Utd sviken av ”slarviga resultat” ”Respekt” – Ferdinand skriver en speciell Aguero-hyllning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *