matchtröjor fotboll med tryck Du kan inte precis skylla på sommarens

av | 2 september, 2021

matchtröjor fotboll med tryck Du kan inte precis skylla på sommarens transferfönster för underhållning, det är säkert. Ett stort tack bör riktas i riktning mot Neymar som initierade en av de mest häpnadsväckande transfererna i det senaste minnet när han sökte ett exit i Barcelona. Paris Saint-Germain råkade vara galet nog för att klara av brasilianarens utköpsklausul och få flytten att hända. Med 198 miljoner pund som bevisar den slutliga avgiften, blev världsrekordet för överföringar inte bara slagit utan fördubblades.

Mer än en månad efter att bläcket torkat på kontraktet och Neymar tappar livet på Parc des Princes. 25-åringen har redan fem mål och lika många assist på sex matcher. Det är lätt att glömma hur rörigt hans drag var och det var verkligen ingen enkel process. Själva dagen som Neymar bekräftades som PSG-spelare, Barcelona och La Liga planerade ett sista ingripande på grund av UEFA Financial Fair Play. För att inte tala om agentavgifter, lojalitetsbonusar och träningsplaner. Så på många sätt blev fans och experter lättade när sagan slutligen slutade. Barcelona var dock absolut inte med bekräftelsen som väckte deras sena fönsterkramper för sådana som Philippe Coutinho.Och det är inte överraskande att Blaugrana gjorde en otrolig kamp för att säkerställa att de inte behöver ha stört.

Josep Maria Bartomeu – Barcelonas president – har hamrats med kritik i början av säsongen samt utsatts för ett antal misstroendefrågor. Han spelade också en nyckelroll i Neymar-övergången. 54-åringen har till och med erbjudit en inblick i sagan och exakt var det gick fel för katalanerna. Det verkar som att svaret ligger i Neymars ärlighet och det är skillnad på högprofilerade utgångar tidigare.Tala till La2, beklagade Bartomeu: ”Vi trodde dem [Neymar och hans rådgivare] för mycket.” När en spelare vill lämna måste han vara ärlig , som Alexis [Sanchez], Pedro eller Cesc [Fabregas] gjorde. Vi kommer inte att skada en spelare som inte är nöjd. ”Om man ska tro Barças president skulle Neymar ha gjort situationen mycket mer vänskaplig om han medgav sina ambitioner om borta.

Det är rättvist att säga att Sanchez-, Pedro- och Fabregas -rörelserna var mycket mer okomplicerade, även om de inte var lika höga profil. Bartomeus smärtsamma påminnelser kommer säkert inte barcelona tröja med eget namn att få hjälp av Ousmane Dembeles senaste skada med arvtagaren till Neymars tron ​​ute i fyra månader . Än så länge är det Neymar som skrattar. Tror du att Neymar hade rätt att flytta till PSG i sommar? Säg vad du vill i kommentarfältet nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *