billiga fotbollströjor Med sommarens transferfönster öppnat före VM

av | 9 september, 2021

billiga fotbollströjor Med sommarens transferfönster öppnat före VM är det förståeligt att klubbarna vill sluta med några affärer innan turneringen startar. Liverpool har redan flyttat för att värva Fabinho och nu ser det ut som om Manchester United är på väg att meddela sin första värvning Det beror på att de enligt Telegraph har utlöst Diogo Dalots utsläppsklausul på 20 miljoner euro (17,44 miljoner pund).

Jose Mourinho kommer att signera Portos högerback för att ge Antonio Valencia lite tävling i den positionen nästa säsong. 19-åringen bröt sig in i Portos a-lag förra säsongen och har bara gjort en handfull framträdanden för de portugisiska mästarna. Han är extremt högt rankad i Portugal och lockade intresse från ett antal europeiska klubbar, inklusive Juventus och Napoli i Italien och de spanska jättarna Real Madrid och Barcelona. de har insett att de är maktlösa att hindra ungen från att göra sitt nästa drag. Dalot spelade faktiskt i England förra säsongen när Porto mötte Liverpool i sin Champions League-åttondelsfinal.

Stjärnan spelade ur position på vänsterbacken när Porto gjorde oavgjort 0-0 på Anfield, efter 5-0-smällen i den första etappen. Samma rapport hävdar faktiskt att Dalot inte kommer att vara den enda backen som kommer till Old Trafford i sommar. The Telegraph skriver: ”United är också på marknaden för ytterligare en back, en vänsterback, att stärka även inom det området.”

Eftersom Ashley Young inte blir yngre och Luke Shaws förhållande manchester united kläder barn till Mourinho ständigt granskas skulle det verkligen inte vara förvånande att se en vänsterback som följer Dalot in i klubben. Det kanske inte är deras största värvning av sommaren men det verkar som om de röda djävlarna är igång när det gäller transfer …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *