fotbollströja med eget namn barn Zinedine Zidane kunde inte ha bett om en bättre första hela säsong

av | 24 augusti, 2021

fotbollströja med eget namn barn Zinedine Zidane kunde inte ha bett om en bättre första hela säsong som ansvarig i Real Madrid.Los Blancos marscherade till en genomgående imponerande La Liga- och Champions League -dubbel. Ligakampanjen såg till och med några utflykter för deras B -sida, som bara visar hur mycket djup de har i sin trupp. Det kan vara väldigt lite fel med den aktuella skörden av spelare på Bernabeu, men Real förväntas fortfarande att ha en hektisk sommar.

Efter att ha kämpat för att få plats med James Rodriguez och Alvaro Morata i sin blåsiga frontlinje, kommer Zidane sannolikt att låta dem fortsätta sin karriär någon annanstans. Huvudsaken, när det gäller Madrid, är att snacket om att Cristiano Ronaldo lämnar har dämpat. , kvarstår frågan om vem som ska ersätta de andra två angriparna. Real kanske inte är föremål för kontanter, men de behöver fortfarande sälja duon så att de kan återinvestera pengarna. Det rapporteras, om än via solen, att de redan har identifierat de två män som de vill ersätta Morata och Rodriguez, och de är ganska spektakulära mål. Verkligen vill ha två enorma ersättare. Det första är föga förvånande Kylian Mbappe. Monaco kan tjäna pengar på 18-åringen efter att han noterat 26 mål i alla tävlingar förra terminen.

Belgieren var medverkande i Blues kampanj med titeln och juventus kläder junior han såg ut att ha bosatt sig igen på Stamford Bridge efter besvikelsen under säsongen 2015-2016. Hittills har han varit frivillig om en potentiell övergång till Europamästarna. ” Självklart skulle jag överväga det om Madrid kom med ett erbjudande ”, sa han nyligen, enligt Guardian.” Det vore fantastiskt att vinna Champions League. Men Chelseas mål är att vinna Champions League också. Ärligt talat vet jag inte ”Jag vet bara att jag fortfarande har ett kontrakt med Chelsea under tre säsonger och att vi just haft en fantastisk kampanj 2016-17.” Ska Eden Hazard lämna Chelsea? Säg vad du tycker i kommentarerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *