Real Madrid kommer att höja 9 miljoner euro för Ronaldo i sommar?

av | 3 februari, 2018

Den här säsongens Ronaldo-status är deprimerad, i ett sådant tillstånd är Real Madrids nuvarande prestation också ett nöje. Titta på hans rival, Lionel Messi, slutför sitt kontrakt förra året och få en högre lön. Ronaldo, som också har 5 guldbollar, vill naturligtvis vara lika med Messis lön i klubben. Så de senaste nyheterna om Ronaldos avsikt att lämna platsen är överallt. I det här fallet är Real Madrid fortfarande lite nervös, enligt de senaste spanska medierna har Real Madrid för avsikt att ge Ronaldo ett belopp på 9 miljoner euro, när Ronaldo efter lön kommer att uppgå till 30 miljoner euro.Fotbollströjor barn stöder fansens agerande för att behålla Bernabeu-stjärnan.

Enligt tidigare media rapporterar Real Madrid att ge upp Ronaldo, trots allt har den portugisiska stjärnan varit 32 år, i det här fallet verkar Real Madrid vara mer villig att driva Neymars framtid. I den sista säsongen har Ronaldo-prestationen Super God hjälpt Real Madrid skörde Champions League, den spanska dubbelkronan. Men i den här säsongen har Ronaldo status blivit nedtryckt, så media har också hört att ”starka stjärnor inte kan komma undan tidens kopplingar”, ”Real Madrid avser att lämna utrymme för Neymar att rensa Ronaldo” -nyheter. Rykten om att Ronaldo lämnar klubben är överallt, och Real Madrid går också naturligt och media påpekar att Real Madrid kommer att prata med Ronaldo i sommar om en höjning och att om Ronaldo får en höjning på 9 miljoner euro så kommer alla rykten om den portugisiska kungens avgång kommer att vara över. Fotbollströjor barn Ronaldo hoppas också att superstjärnan i Real Madrid fortsätter att vinna mer heder för laget.

Det är värt att nämna att om Real Madrid så småningom ger Ronaldo en höjning, kommer Ronaldo-lön bara att nå Neymar-nivåen (30 miljoner euro) och avståndet Messi (45 miljoner euro) har fortfarande ett visst gap. Faktum är att Ronaldo-konungen nu bara innehar 21 miljoner euro av årslön i den nuvarande epoken med svängande löner för fotbollsspelare, det är verkligen lite ärligt, Ronaldo frågade om en höjning är förståelig. Men det är viktigt att påpeka att Ronaldo är ett mycket allmänt år, och om han vill ha en högre lön, måste Ronaldo dyka upp på Bernabeu liksom han gjorde förra säsongen, eftersom Real Madrid inte är en välgörenhet. Faktum är att Ronaldo vill ha en höjning och det finns en utväg, det vill säga att lämna Real Madrid, så länge som Manchester United, Paris och andra lag, kan Ronaldo löne uppskattas. När det gäller Mourinho vill han ändå att Ronaldo kommer tillbaka till var han började sin dröm. När det gäller slutet av Ronaldo’s pay farce, väntar vi och tittar. Billiga fotbollströjor barn med tryck tillåter Ronaldo att se vad fansen har gjort för honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *