Fotbollströjor barn med eget namn Premier League är en av de svåraste tävlingarna

av | 28 mars, 2023

Fotbollströjor barn med eget namn Premier League är en av de svåraste tävlingarna i världen och det kan vara särskilt tufft i botten när klubbarna kämpar för att undvika relegering.
Mottagen visdom tyder på att klubbar måste nå den magiska summan av 40 poäng för att garantera sin säkerhet i divisionen, men det är inte strikt sant och i verkligheten är det magiska antalet vanligtvis lägre än så.

Relegations strider utmanas ofta hårt, men då och då är ett lag överlägset det värsta av dem alla – till deras fans, naturligtvis.
Messi kan lägga långsam PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting rivalitet med Man City En förändring av position och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho’ i Dortmund?
Så, vilka lag har producerat de sämsta poängsummorna någonsin och målskillnaderna i Premier League historia?

Derby County har den äroriösa äran av den sämsta Premier League-poängsumman någonsin, efter att ha tjänat bara 11 poäng på väg till relegering i Premier League säsongen 2007-08.
Rams vann bara en match hela säsongen, förlorade 29 och oavgjort åtta. De gjorde bara 20 mål på 38 matcher, vilket innebar en häpnadsväckande 89 gånger.
De var det första laget i Premier League-historien att relegeras från divisionen redan i mars och de slutade otroliga 24 poäng efter 19:e plats Birmingham City.
Derbycheferna stannade kvar med manager Billy Davies till slutet av november 2007 innan han ersatte honom med Paul Jewell, som inte kunde stoppa sliden.

Sunderlands kampanj 2005-06 följer Derbys skamliga säsong då Black Cats slutade längst ner i ligan med bara 15 poäng.
De vann tre matcher och drog sex, gjorde 26 mål och förlorade 69. Mick McCarthys sida slutade terminen 15 poäng bakom närmaste lag, West Brom.
Sunderlandslag spelar faktiskt tre gånger i de värsta 10 Premier League-säsongerna, där deras kampanjer 2002-03 (19 poäng) och 2016-17 (24 poäng) är särskilt dåliga.
Under 2018-19 lyckades Huddersfield bara 16 poäng (varav fem kom efter jul) och relegerades officiellt från Premier League i mars efter en riktigt dyster uppvisning.
Terriers, som klarade sig bra för att överleva säsongen innan, gjorde bara 22 mål hela säsongen och deras försvar medgav en besvikelse totalt 76 gånger.
Aston Villa kan ha en Europacup i sitt troféskåp, men de uthärdade också en av de värsta säsongerna någonsin i Premier League historia.

Tillbaka 2015-16, blev Villa relegerad som botten efter att skrapa ihop en dyster summa på bara 17 poäng. De förlorade 27 matcher hela säsongen, vann tre och oavgjort åtta.
Tim Sherwood var vid rodret fram till slutet av oktober då han ersattes av Remi Garde, men den franska tränaren kunde inte vända den och Villa hamnade 17 poäng på flykt från 19:e plats Norwich City.

Norwich själv var det absolut sämsta laget i barcelona tröja barn Premier League under säsongen 2019-20, med Watford, Wolves och Queens Park Rangers fullbordade rullen av vanära.
Intressant nog kommer alla de värsta 10 Premier League-relegeringskampanjerna efter millennieskiftet, medan majoriteten av dem skedde från 2010 och framåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *