barn fotbollskläder Premier League-mötet mellan Tottenham och Fulham har skjutits upp

av | 6 april, 2023

barn fotbollskläder Premier League-mötet mellan Tottenham och Fulham har skjutits upp, det har bekräftats.

Spelet sattes i tvivel efter att ett antal spelare och personal på Fulham visade sig vara positiva för Covid-19 i den senaste testomgången.

I ett uttalande på onsdagen bekräftade Premier League att beslutet kommer att lägga till att ligan har ”fullt förtroende” för att säsongen kan fortsätta.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
”Matchen mellan Tottenham Hotspur och Fulham, som ska spelas klockan 18:00 GMT i kväll, har skjutits upp efter ett styrelsemöte i Premier League i eftermiddags”, sa ligan i ett uttalande.

”Fulham lämnade in en begäran till Premier League-styrelsen om att arrangera om matchen efter en betydande ökning av positiva fall av Covid-19, såväl som ett antal spelare som visar symptom idag.

”Premier Leagues styrelse har rådfrågat sina medicinska rådgivare och beslutet att skjuta upp matchen har tagits som en försiktighetsåtgärd och med spelares och personals hälsa som prioritet. Gruppen kommer nu att testas igen omedelbart.

”Med ett lågt antal positiva tester i den överväldigande majoriteten av klubbar, fortsätter Premier League att ha fullt förtroende för sina Covid-19-protokoll och att kunna fortsätta spela våra matcher som planerat.

”Ligan önskar de med Covid-19 ett säkert och snabbt tillfrisknande liverpool tröjor och kommer att ordna om den uppskjutna matchen mellan Tottenham Hotspur och Fulham i sinom tid.”

Vi kan bekräfta att vår hemmamatch i Premier League mot Fulham, planerad att äga rum i kväll, har skjutits upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *