fotbollsdräkter barn Manchester Uniteds tillfälliga manager Ralf

av | 9 juni, 2022

fotbollsdräkter barn Manchester Uniteds tillfälliga manager Ralf Rangnick har tagit ett slutgiltigt beslut om Edinson Cavani, som enligt uppgift är efterlyst av FC Barcelona.

Klicka igenom galleriet för att se andra United-spelare vars kontrakt går ut om sjätte månaden.

Rapporter i Spanien hävdar att de katalanska giganterna är sugna på den uruguayanske anfallaren som en möjlig ersättare Sergio Aguero, som tvingades lägga av förra månaden på grund av ett hjärtproblem.

Cavanis kontrakt med Red Devils löper ut i slutet av den pågående kampanjen, men Rangnick insisterar på att 34-åringen inte kommer att lämna under transferfönstret i januari.

”Han vet att jag definitivt inte kommer att släppa honom,” sa Rangnick enligt BBC Sport.

”Jag sa till honom från första dagen att han är en mycket viktig spelare för mig”, tillade Rangnick. ”Han är förmodligen den enda som kan spela som anfallare tillbaka till mål och ansikte mot mål.

Läs: Olycklig Ronaldo skickar ett starkt meddelande till lagkamrater

”Och, som jag sa, hans professionalism, hans arbetsmoral är bara fantastisk och jag sa till honom att jag desperat vill att han ska stanna till slutet av säsongen. Han vet det. Han vet också hur högt jag betygsätter honom och hur högt jag respektera honom.

”Vi kommer definitivt att behöva Edi. Jag skulle juventus kläder barn hellre ha en annan Edi utöver det men för mig är det klart att Edi måste stanna.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *