Billiga Fotbollströjor Barn Paris Saint-Germain gick

av | 1 juni, 2022

Billiga Fotbollströjor Barn Paris Saint-Germain gick 16 poäng över i toppen av Ligue 1-tabellen efter en 1-0-seger över Rennes i fredags kväll.

PSG-tränaren Mauricio Pochettino gjorde fyra ändringar på sidan som hamrade på Lille, eftersom målvakten Keylor Navas, Julian Draxler, Juan Bernat och Xavi Simons, som gick med Lionel Messi och Kylian Mbappe på förhand, alla återkallades.

De inledande utbytena var livliga, eftersom Navas sattes igång i den sjunde minuten när han sträckte sig mot bortre stolpen och parerade bort en volley av Benjamin Bourigeaud.

Pariserna var tålmodigt ute efter att öppna upp Rennes, som var kompakt på mittfältet och Mbappe hade en chans att bryta nollan tio minuter före halvtidsvilan efter att ha klippt inuti boxen men hans curler missade bortre stolpen precis utanför.

Pochettinos anklagelser var nära att gå framåt strax före halvtidsvilan efter att Mbappes avvisade skott kom utanför stolpen och Simons höll fast vid returen men hans slag räddades av skottstopparen Dogan Alemdar.

Rennes hade en ljus start i den andra strofen, vilket orsakade problem för PSG men de blev svikna av sin avslutning, men parisarna kom in i matchen mot timmesstrecket, med Mbappes tempo som visade sig vara svårt för gästerna att hålla tillbaka.

Mbappe trodde att han hade hittat genombrottet för PSG i den 64:e minuten efter att ha rundat Alemdar från Messis genomspel och hittat nätmaskorna men målet underkändes för offside.

Pochettino gjorde ett dubbelbyte strax efter det, då Angel Di Maria ersatte Draxler och Georginio Wijnaldum kom in för Simons, båda för fräscha ben.

Di Maria och Wijnaldum gav en gnista och en känsla av brådska i attacken för värdarna men det saknades en mördarinstinkt på förhand medan Rennes knappast heller hotade Navas.

Mbappe tog dock vinnaren för parisarna på stopptid med ett slag förbi fotbollskläder barn barcelona Alemdar mot bortre stolpen efter att han plockats ut av Messi, då PSG utökade sin ledning överst i loggen till 16 poäng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *