fotbollskläder bebis Malawi registrerade sin första vinst i grupp

av | 16 juni, 2022

fotbollskläder bebis Malawi registrerade sin första vinst i grupp B efter att ha besegrat Zimbabwe med 2-1 på fredagskvällen.

Det fanns en mängd Premier Soccer League-baserade spelare utställda när Gabadinho Mhango återvände för Malawi tillsammans med Richard Mbulu, medan Onismor Bhasera och Gerald Takwara startade för krigarna.

Warriors bröt dödläget i den 38:e minuten tack vare en fin nick från Ishmael Wadi från Bhaseras kryss.

Den glädjen var kortvarig när Mhango förde Malawi tillbaka i nivå fem minuter senare med sitt första mål i kampanjen efter att ha vänt hem ett inlägg från Francisco Madinga.

Malawi fullbordade vändningen på timmen när Mhango utnyttjade en defensiv mix-up för att gå igenom på mål och lobba Petros Mhari.

Senegal 0-0 Guinea

Senegal och Guinea fick nöja sig med en del av bytet efter att ha spelat oavgjort utan mål på fredagseftermiddagen på Stade Omnisports de Bafoussam.

Paris Saint-Germains mittfältare Idrissa Gueye och AC Milans Fode Ballo-Toure missade mot Guinea efter att ha testat positivt inför klubben.

Båda nationerna hade säkrat segrar i sina inledande matcher, men ingen av dem kunde hitta ett genombrott och hade nöjt sig med en poäng per bit.

Grupp CMorocco 2-0 Komorerna

Marocko vann back-to-back i grupp C efter att ha besegrat Komorerna med 2-0 på fredagskvällen.

Marockanerna avslöjade Ghana med ett måls marginal i sin inledande match, medan Komorerna gick under med samma poäng mot Gabon.

Atlas Lions bibehöll sitt 100-procentiga rekord tack vare Selim Amallahs slag i den 16:e minuten, innan Zakaria Aboukhlal beseglade segern i andra halvleks stopptid.

Gabon 1-1 Ghana

Ghana står kvar utan vinst i Africa Cup of Nations efter att ha gjort 1-1 oavgjort mot Gabon på Stade Omnisport Ahmadou Ahidjo.

Gabon var fortfarande utan Pierre-Emerick Aubameyang och Mario Lemina när de återhämtade sig från Covid-19.

Black Stars fick öppningsmålet i den 18:e minuten med ett fantastiskt mål från distans från Andre Ayew, som tog sin räkning till 10 mål hos Afcon.

Ghana var minuter från att säkra maximala poäng tills manchester city kläder barn Jim Allevinah tog kvitteringen för Gabon med två minuter kvar på klockan.