2018 Ryssland World Cup Stadium parad

av | 6 januari, 2018

Billiga VM 2018 Fotbollströjor uppleva is och eld ryska football.2018 Ryssland VM förhandsgranskning match förhandsvisningar Stadium. Luzhniki Stadium i Moskva, kommer att vara här för 2018 Ryssland VM öppnare och sista sju matcher. 2008 Champions League-finalen som hålls här. Luzhniki Stadium, som ligger i den ryska staden Moskva, är den stora största stadion i Ryssland, med totalt 84.745 platser. Denna stadion är en sammansättning av Luzhniki Olympic Sports Center, och det fanns en tid när arenan som kallas Lenin Stadium.

Den Luzhniki Stadium är den största platsen för OS 1980 sommar i Moskva, med en kapacitet på 103.000 personer, med friidrott, fotbollsfinaler och ridsportsevenemang i stadion. Stadion värd för World Ice Hockey Så turnering 1957, när den sista som höll mellan Sovjetunionen och Sverige, och publiken nådde 55.000 personer, ett världsrekord av publik närvaro vid evenemanget.

Ryssland VM 2018 tröja inbjudna fans från hela världen för att titta på fotboll i Russia.The stadion som betygssätts av Uefa som 5-stjärniga scenen som den största platsen för två ryska super lag Moskva torpeder och Moskva Spartans. Sedan 2002 FIFA har tillåtit användning av konstgräs i olika tävlingar, det är därför en av de få kända arenor i Europa gjorde använda konstgräs. Eftersom det inte är en professionell fotbollsplan finns en landningsbana surround mellan auditoriet och plats.

Fotbollströjor med tryck billigt, jublar för 2018 World Cup.2018 den Luzhniki Stadium kommer att inleda den ryska fotbolls-VM final dop, som vill bli Efter Rom Olympiastadion, Londons Wembley Stadium och Münchens Olympiastadion, fjärde håller VM-finalen och Champions League-finalen OS största stadion. Solljus över toppen av universitetsbyggnad i Moskva, hälls från Sparrow Hill på Luzhniki, för gamla och fantastiska stadion smeta ny färg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *