Fotbollsset barn Det har kommit en uppdatering

av | 24 maj, 2022

Fotbollsset barn Det har kommit en uppdatering om framtiden för Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer efter att klubben höll ett akutmöte på lördagskvällen.

Fler frågor har ställts om Solskjaers framtid efter att Red Devils förlorade med 4-1 mot Watford i Premier League i lördags.

Olika rapporter i England om att klubbtjänstemän höll ett krismöte kort efter det stora nederlaget för att diskutera norrmannens framtid.

Fabrizio Romano har dock rapporterat att United har bestämt sig för att skilja sig från den norska taktikern.

Manchester Uniteds styrelse har beslutat att sparka Ole Gunnar Solskjær efter 5 timmars internt samtal, bekräftade. Ömsesidig överenskommelse om skilda vägar övervägs nu. #MUFCNär Joel Glazer godkänner beslutet kommer det att bekräftas och meddelas av Man United. pic.twitter.com/e9V7GeLIE7

Efter mötet kände Solskjaer att han fortfarande kunde vända på saker och ting efter att ha lidit back-to-back ligaförluster.

”Det är en stor utmaning för alla i klubben, så det är den stora frågan. Men det är inte för här och nu.

”Jag arbetar för och med klubben – jag har varit här i 18 år – vi har bra kommunikation och om klubben funderar på att göra något så är det ett samtal mellan oss och dem.

”Resultaten är inte tillräckligt bra, det vet vi. Vi har gått 30 barcelona kläder barn matcher obesegrade på bortaplan och nu förlorar vi två på studs och släpper in fyra i båda. Så något är definitivt fel.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *