Dybala skada närmar sig återhämtning nästa vecka har en chans att spela

av | 3 februari, 2018

Juventus-anfallaren Dybala har länge varit en hög förväntan bland fansen, och han har visat exceptionell talang bland samma ålderspelare. Tyvärr led Dybala en skada i Serie A-matchen mot Cagliari, och hans återhämtning har varit en ständig angelägenhet för fansen. Enligt italienska medieberättelser har Dybala i början avslutat återhämtningen och lagt i träning i Champions League-matchen mot Tottenham Hotspur. Dybala kommer med stor sannolikhet att komma in i den stora listan, men chanserna att starta en uppställning är slanka. Fotbollströjor barn fokuserar också på Dybalas speltid.

Under Dybala skador återhämtning, sade media rapporter att Dybala klubb lagkamrater och vänner i landslaget har rekommenderat Macy nutritionist Giuliano Poser, som har jobbat hårt och är ivrig att återvända till spelet så snart som möjligt. Enligt italienska media rapporter har Dybala muskelsmärta nästan försvunnit, under de senaste två dagarna kan öka intensiteten av träning, kommer snart att kunna gå med i laget för att träna. Fotbollströja barn Dybala vill fortfarande att spelarna fullt ut återhämtar sig och sedan spelar igen.

Som ett resultat är Dybala högst sannolikt att delta i Serie A nästa vecka, och manager Allegri ska låta Dybala få ett litet antal alternativa utseende för att hitta en match. Även om skadan har återhämtat sig bra har de italienska medierna hävdat att Dybala är nästan omöjligt att starta spelet mot Tottenham när hans kropp fortfarande inte kan återhämta sig tillräckligt för att spela. Beroende på situationen har han chans att spela på bänken. Billiga fotbollströjor barn med tryck, älskar fotbollens ande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *