PSG-försäljning av spelarna kommer att vara en butik?

av | 5 januari, 2018

Nyligen rapporterade de spanska medierna att Germain kommer att vara i vintersäljningsförsäljningen på lån till Valencia Gonzalo-Gedes-nyheter. Med denna halvsäsong i Valencia har Gedes värde ökat från de 17 miljoner euro som lånas i sommar till 40 miljoner euro, värt minst dubbelt. Gedes erfarenhet påminner om en annan ung spelare som hade sålt till andra lag, anfallaren Kevin Augustine, för närvarande i Bundesliga i Leipzig, Germain. Den hemvistiska haitiska anfallaren höjde också sitt värde från 3 miljoner euro från det att han lämnade PSG till 16 miljoner euro, vilket steg mer än 5 gånger.Fotbollströjor barn var tvungen att beklaga arenan som ett slagfält.

Augustine främjades till Germain 1-linjen 2015, och Gedes gick precis till Germain år 2017. Augustine spelade 23 gånger för laget i två år av Germain, som gjorde 2 mål och Gedes spelade 8 gånger i sin korta karriär i Paris utan att göra poäng. I stjärnstjärtade Germain har de två 20-åriga spelarna inte lyckats få tillräckligt med chans att spela, vilket gav ingen bra data, varför de såldes. Billiga PSG tröja barn stödjer alltid varje spelare i laget, är en exempel på lärande.

Sommaren 2017 hade Augustine officiellt flyttat till Bundesliga i Leipzig, och Gedes nuvarande ägande var Germain. Trots rykten om att Germain ville sälja Gedes är ett pris på 40 miljoner inte ett litet antal för många lag; om du går tillbaka till Germain och möter stjärnorna som moln på vingen är det fortfarande inte lätt för Gedes att få chansen. Och Augustine hittade en nisch och möjlighet i ett ungt lag som Leipzig.Billiga fotbollströjor barn med tryck, tror att deras förmåga att locka andra människors uppmärksamhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *