liverpooltröja Medan den brasilianska stjärnan Richarlison

av | 5 september, 2023

liverpooltröja Medan den brasilianska stjärnan Richarlison och den lovande Dominic Calvert-Lewin returnerade imponerande siffror för 2019-20, kan detsamma inte sägas om sådana som Moise Kean, Theo Walcott, Gylfi Sigurdsson, Bernard och Alex Iwobi, som gjorde knappa bidrag till laget och lämnade Ancelotti med ett uppsvällt, ohanterligt och dyrt lag, särskilt i den sista tredjedelen.

Även om det enorma löneåtagandet för så många underpresterande kommer att behöva åtgärdas, finns det ändå utrymme för optimism kring den blå halvan av Merseyside. Förutom James har Everton kopplats till Napoli-mittfältaren Allan och Atletico-backen Santiago Arias, ett uttalande om klubbens ambition efter att ha trampat vatten medan ärkerivalerna Liverpool valsade till Premier League-titeln.

Rapporter tyder på att Jameswill sänker sin årslön på 8,5 miljoner euro nästan till hälften för att slutföra affären och han kommer sannolikt att stå i centrum för Ancelottis planer eftersom italienaren ser ut att konkurrera med divisionens stora pojkar under den kommande kampanjen.

Det är lätt att se på James beslut som en handling av desperation att driva sin karriär tillbaka på rätt spår. Med all respekt för Everton, så är Merseysiders inte i samma liga som Madrid Fotbollströjor barn med eget tryck och Bayern, och även i engelsk fotboll sitter just nu flera steg ner från Liverpool, Manchester City och resten av ligans tungviktare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *