mbappe tröja ”Vi ger oss själva dessa möjligheter att

av | 1 september, 2023

mbappe tröja ”Vi ger oss själva dessa möjligheter att vinna matcher eller ta poäng från matcher”, säger Ritchie. ”Det beror på vår arbetsmoral på och utanför bollen. Alla jobbar så hårt. Det är skillnaden mellan att vara på rätt sida och fel sida av dessa resultat.”

Benitez har varit tvungen att arbeta under hela sin tid på St James’ Park som en man med en kniv i ett vapenslagsmål. Medan Guardiola kan gå in på marknaden med stöd av suveräna rikedomar i en nation i Mellanöstern, kan Benitez inte.

Han och ägaren Mike Ashley ser uppenbarligen inte öga mot öga i transferärenden och fansen kan inte vänta med att se ryggen på den impopulära Londonbor. Lokalbefolkningen har redan fått utstå frustrationen av att se två bud från Amanda Staveleys PCP Capital Partners-grupp slås tillbaka för att de misslyckades med att uppfylla det begärda priset.

Och ett oroande resultat av klubbens nuvarande ägarproblem är att Benitez är ovillig att diskutera villkoren för ett nytt kontrakt med hans nuvarande avtal som löper ut 2019. Om Ashley förväntar sig att någon annan manager ska uppnå med dessa spelare vad Benitez har så har han en annan sak Fotbollströjor billigt kommande. Att förlora Benitez innebär att förlora stabilitet. Det betyder att de förlorar de medel som de har överträffat den här säsongens förväntningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *