Griezmann vägrade att gå med i Bernabeu av familjeskäl

av | 3 februari, 2018

Nyligen har rykten om Griezmanns överföring varit på rubrikerna i de stora medierna. Barcelona efter Arda Turan städning, Cutigno tog inte nummer 7: e tröjan, men valde fortfarande Javier Mascherano lämnade nummer 14. och ryktet nummer 7 är att lämna Griezmann. Inte bara det, enligt spanska medier, Griezmann på grund av utsidan, har förkastat Barcelonas fiende Real Madrid-inbjudan.Koszulki piłkarskie dla dzieci försiktigt välja rätt klubb.

Spanska medierna säger att Real Madrid, liksom Barcelona, ​​också är angelägna om att introducera Atletico-anfallaren Griezmann, och Real Madrid-chefen Zidane är den största Griezmannen som lockar marker. Eftersom Griezmann-straff för sommaren faller till 100 miljoner euro beror det helt på spelarens inställning till vilken klubb som ska vinna tävlingen. Enligt spanska medier hade Griezmann och hans familj hoppats att stanna kvar i Madrid. Men då insåg att när Griezmann gick med Atleticos dödliga fiende Real Madrid, var det tvunget att väcka missnöje bland hästkapplöpningsfläktarna, oroade sig Griezmann för att oro för extrema fans skulle påverka deras liv och deras familjer i Madrid. Så Griezmann har avvisat Real Madras inbjudan. Strój piłkarski dla dzieci Griezmann ska stödja honom vart han än går.

I detta avseende har alltid varit i överföringsmarknaden är mycket stark Florentino Jag är också rädd kraftlös. Spanska medierna sa också Atletico-anfallaren Griezmann hade bara två alternativ efter säsongens slut: antingen att stanna på Wanda eller att gå med i Barcelona, ​​och möjligheten att gå med i Real Madrid har uteslutits.Koszulki piłkarskie dla dzieci z nadrukiem, som alla fotbollsrelaterade saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *