FIFA-undersökningen Ryssland nationella fotbollslag

av | 6 februari, 2018

Enligt brittiska medierapporter har FIFA accelererat den ryska herrarnas fotbollsmedveten dopinghändelsesutredning, händelsen kan påverka VM. FIFA söker aktivt samarbete med den tidigare chefen för Moskvas anti-dopinglaboratorium, Grigory Rod. Rochens advokat, Jim Wolden, bekräftade också att hans klient arbetade med FIFA för att samla bevis. Walden sa: ”Under de senaste veckorna har Dr. Rochen förberett vittnesmål om frågor som ställts av FIFA, och nu när vittnesbördet är klart kommer vi att skicka in det till koordinatorn för världsantikoping.”VM tröjor 2018 vill att fans ska titta på spelet och Ryssland presenterar dem med ett rättvist spel.

I mitten av januari berättade Rochen’s cronies, Blaine Fogger, media som den ryska fotbollsförbundet förberedde för att tillåta landslaget att ta illegala droger vid VM i sommar och att undvika anti-doporganisationen genom att utbyta urinprover. Nu har Rochen rest till USA för att acceptera vittnesskyddsprogrammet. Det här är inte första gången det ryska landslaget har utsatt användningen av dopningsnyheter. Totalt 33 ryska fotbollsspelare fångades i en våg av storskaliga illegala droger, inklusive alla landslag som deltog i VM 2014, enligt McLaren-undersökningen som släpptes 2016. Den ryska sidan sade dock att landslaget i VM-laget ut, har ett sådant resultat inte möjlighet till dopning.Russland VM tröja 2018 att spela på ett rättvist sätt, även om elimineringen inte kommer att låta varje spelare ångra sig.

Som värd för årets VM, vill FIFA inte förolämpa Ryssland på dopningsfrågan. Men under den tidigare Winter Games-suspensionen, Rochen i ett antal viktiga vittnesmål, kan FIFA bara påskynda utredningen av frågan. När Rochens vittnesbörd har bekräftats kommer spelare som misstänks att ta olagliga droger diskvalificeras, och värd Ryssland kan vara spärrad från VM. De senaste ryska sporterna har på grund av den stora dopskandalen kraftigt skakats efter ryska olympiska spelen i Rio de senaste åren, efter att IOC också meddelat förbudet mot ryska idrottare att delta i den kommande Pingchang Winter OS, ryska delegationen berövades också kvalifikationen, idrottare kan bara spela i eget namn. Nu har dopingskandalen spridit sig till fotbollsprogrammet.Fotbollströjor med tryck billigt, som förespråkar öppen, rättvis och opartisk konkurrens.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *