Pogba den första i den europeiska assistslistan

av | 20 januari, 2018

Data, den senaste Pogba strålande. Han har slutfört två på varandra följande Premier League-assistenter i braceen, med en omedelbar 9 assists i de fem bästa europeiska league assists listan. Den här säsongen har Pogba 9 assistera i 13 Premier League-spel, och Manchester Citys Debraune har bara 9 assisterar i 23 rundor. Pogba antalet assistenter kan sväva först och främst tack vare hans lagkamrater för hans data: som världsvågen på vänster foten av Stoke City Valencia, världens vinkling mot Everton, kommer Pogbas bidrag bara att passera bollen till lagkamraterna; Marshalls två mål, även om Pogbas breda fält passerar, men måste också förlora Marshall skott mycket bra.Fotbollströjor barn se en sådan förändring för laget glad.

I själva verket har Pogba, i effektiviteten av assists, varit Europas första. Inklusive honom har totalt 7 spelare 9 assistanser, varav Pogba bistår i antal gånger (13) de minsta, vilket ledde i den franska fotbollslegen Germain Neymar 14, den tyska fotbollsdelen Augsburg Philipp Max18 Field, spanska fotboll League Celta’s Sisto 19-spel, den franska fotbollsleken i Lyons Thauvin 21 och Manchester City Sane 21 och De Bruyne 23. Data visar att Pogba de senaste 35 gångerna för att representera Manchester United i Premier League, Manchester United oslagna, den sista Pogba Manchester United lost har varit tillbaka till den 23 oktober 2013 bort från 0-4 fiasko till Chelsea, den första data i Premier League.Fotbollströjor barn Pogba gratulerade honom till vikten av hans position i laget.

Som ett resultat har Pogba själv fortfarande förtroende för att komma ikapp med Manchester City, även om Manchester United står bakom Guardiolas sida med så mycket som 12 poäng. ”Vi såg Manchester City framför Manchester United och de förlorade det första spelet”, sa Pogba. De är rankade nummer ett, så vi vill alltid komma ikapp, då de förlorar är en bra sak. Men vi måste tänka på oss själva och tänka på att vinna. Det är bra att tappa poäng, men vi måste se till att vi vinner först, för vi har förlorat så mycket innan och nu måste vi försöka komma ikapp med dem.Billiga fotbollströjor barn med tryck, styrka kan täcka upp alla dåliga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *