Neymar upprörde fansen booed honom

av | 20 januari, 2018

Enligt spanska media rapporter, i det tidigare Germain och Dijon spelet, även om laget så småningom 8-boll seger, men stjärnan Neymar till hem fansen i slutet av sin boos och ropa till Cavani arg.Fotbollströjor barn behandlar spelarna rättvist och slår inte förtroendet för spelarna.

Trots Germains 8-0 landskreds seger i Dijon gjorde Neymar också 4 mål i matchen, men han var rasande på Prince Park. Faktum är att inte ens en lagkamrat firar målet med honom. Enligt en annan medierapport, efter spelet Neymar med bollen direkt in i omklädningsrummet, och accepterade inte den franska medieintervjuen.Fotbollströjor barn Neymar kan övervinna alla svårigheter, men hoppas också få det starka stödet från fansen.

Neymar tyckte inte om några av Germains fans, som gav honom boos på planen, som tyckte att det sista straffet skulle straffas av Cavanilai, vilket så småningom blev det fjärde målet för det brasilianska spelet. Om Uruguayan hade gjort fler mål skulle han ha varit den första anfallaren i den stora Paris-historien, och hans mål inför Dijon hade hjälpt honom (scoring 156 mål i 226 matcher) platt Zlatan Ibrahimovićs (poäng 156 mål i 180 matcher) scoring record. Neymar sprang emellertid inte, han bryr sig inte om sina lagkamrater, direkt till bollen, straff, och när han tog straffet, lät de blekare mycket boos.Billiga fotbollströjor barn med tryck, stöder varje spelare som arbetar hårt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *