mbappe tröja I första hand kommer återkomsten av

av | 5 december, 2023

mbappe tröja I första hand kommer återkomsten av Premier League-fotboll utan supportrar på stadion att bero på hur den brittiska regeringen och samhället hanterar coronavirus-pandemin under de kommande månaderna.

Tanken är att spel kan återupptas först utan fans för att minimera risken för smittspridning.

Sedan, när situationen blir säkrare, kommer fansen gradvis att tillåtas tillbaka till arenor för att se matcher.

Naturligtvis kommer saker och ting inte att vara riktigt säkra förrän forskare hittar ett vaccin eller kommer på en effektiv medicinsk behandling för Covid-19.

Det är oklart exakt hur lång tid det kommer att ta att utveckla ett vaccin, men vissa uppskattningar tyder på att det kan ta någonstans mellan 12 och 18 månader innan ett är allmänt tillgängligt.

Vissa figurer, inklusive USA:s president Donald Trump, har agiterat för att påskynda processen genom att påskynda kliniska prövningar, men även då kommer det fortfarande att dröja månader innan ett vaccin är globalt tillgängligt.

Det betyder att även om Premier League-fotbollen kan återvända i juni – enligt målsättningen – kommer det sannolikt att ta månader innan fansen kommer att släppas in i Fotbollströjor billigt matcher och det skulle oundvikligen ta oss in i säsongen 2020-21.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *