liverpool tröjor Mohamed Salah och Sadio Mane kanske

av | 1 december, 2023

liverpool tröjor Mohamed Salah och Sadio Mane kanske får alla rubriker, men Roberto Firmino är värd lika mycket övervägande som ett alternativ i fantasyfotboll.

Med ett pris på under 10 miljoner pund, representerar den brasilianska landslagsspelaren mycket för pengarna, särskilt med tanke på hans historia – han har gjort över 150 poäng under var och en av de senaste fyra säsongerna och är nästan där igen.

Gabriel Jesus | Man City | £9,6m
Gabriel Jesus är fortfarande i högsta grad andrefiol till Sergio Aguero i Man City, men den brasilianska landslagsspelaren borde få en chans att glänsa efter argentinarens knäskada i juni som avslutade säsongen.

Trots att han huvudsakligen är begränsad till intermittenta och ersättande framträdanden, är Jesus tvåsiffrig i måltabellerna. Han närmar sig också tvåsiffrigt på assistlistan.

Att lägga till Jesus i ditt lag nu (kanske istället för Aguero) kan visa sig vara ett smart drag eftersom han är något billigare och det kommer att tillåta dig att sprida din budget ytterligare.

Tammy Abraham | Chelsea | 7,5 m
I början av säsongen var det oklart vilken spelare som Köpa Fotbollströjor skulle hamna i ledningen av Chelsea-anfallet, men Tammy Abraham steg till planen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *