Köpa Fotbollströjor White Hart Lane fick utvisningen den så välförtjänt

av | 28 december, 2021

Köpa Fotbollströjor White Hart Lane fick utvisningen den så välförtjänt efter Tottenhams 2-1-seger över Manchester United på söndagseftermiddagen. Detta var Spurs sista match någonsin på deras historiska plan i norra London inför flytten till deras nya stadion nästa gång dörren, vilket förväntas kosta iögonfallande £800 miljoner totalt. Några av de bästa spelarna i Tottenhams historia paraderades framför publiken efter matchen, inklusive Glenn Hoddle, Ossie Ardiles och David Ginola.

Det fanns dock en anmärkningsvärd frånvarande. Paul Gascoigne lyste upp Lane under sina fyra år med klubben i slutet av 1980-talet och början av 1990-talet, men 49-åringen var ingenstans att se på söndagen, till stor besvikelse för klubben. fans.Fans undrade varför Gazza inte var på LanePeople på Twitter undrade varför Tottenham inte hade bjudit in den före detta mittfältaren i världsklass, som har lidit av alkoholism i över ett decennium nu. Tottenham-fansen inne på stadion skanderade samtidigt ” Det finns bara en Paul Gascoigne” som en hyllning till sin hjälte. Varför Gazza inte deltog i ceremonin Det visar sig dock att Gazza *blev* inbjuden av Spurs att närvara vid ceremonin – men hans avslag kom inte som en chock för klubben. Enligt Telegraph var Gascoignes frånvaro förväntad och berodde på en rädsla för att vara runt så mycket fest.

Han bekräftade en intervju förra veckan att han ville ”fokusera på att hålla sig bra” snarare än att resa till Lane. Gazza skickar ett meddelande till Spurs-fansen. Gazza skickade dock ett meddelande till Tottenham-fansen. ”Först och främst, ledsen att jag kan kommer inte dit. Jag skulle vilja tacka er alla för en av de bästa tiderna i min fotbollskarriär”, sa han. ”Tiden jag hade i Spurs var fenomenal. Saken är den att ibland önskar jag att jag hatade det, för då skulle jag inte sakna det så mycket. ”Jag njöt av varje minut. Jag var exalterad över att gå ut och träna varje dag. Min tid på Spurs var en av de bästa någonsin.

”Det värsta är att när jag ser dem tänker jag på min tid där och det är en tid jag aldrig kan få tillbaka. Så det är bara ett enormt tack för allt som fansen gett mig och klubben under de fyra åren jag hade där och jag kommer utan tvekan att vara där på den nya arenan.” Den före detta England-landslagsmannen har ofta pratat om sitt misslyckande med att klara av det. övergång från att spela fotboll varje vecka till pensionering. Och det verkar som att han inte ville lida mer smärta av att se Tottenham-spelarna göra de saker han en gång kunde men inte längre kan. Gazza: ”Det har varit det värsta året i mitt liv” Gazza avslöjade också att det har varit ett särskilt traumatiskt år för honom, då hans 22-åriga brorson, Jay Kerrigan, allt för tidigt dog, kastade en mörk skugga över hans värld. ”Jag har haft ett bra liv, bara årets har varit värre, sa han till Good Morning Britain förra veckan, enligt The Sun. ”Förmodligen det värsta i mitt liv.” Han tillade: ”Jag har inte haft de bästa åren och jag mådde riktigt bra tills Jay.” Han var inte på ett bra sätt. ”Jag har bara haft en hemsk år. Jag har haft de här svullnaderna och saker och ting blev bättre av mig. ”Sedan hade jag de här turnéerna och drinken tog över mig.” Låt oss hoppas att Gazza fortsätter att få det stöd han behöver liverpool tröjor och äntligen hittar lite lugn i sitt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *