fotbollströjor med namn och nummer Brasiliens tränare återupplevde

av | 3 april, 2019

fotbollströjor med namn och nummer Brasiliens tränare återupplevde smärtan av hans sidas VM-final i 1998, men vägrade att dras på vem som skulle börja för sin sida mot Frankrike på torsdagen.

Dunga säger att han fortfarande känner smärtan från Selecao: s finalmatch i 1998 till Frankrike. De två sidorna går head-to-head på torsdagen när Chevrolet Brasil Global Tour träffar Stade de France i en match som framkallar speciella minnen för Brasiliens tränare som att sitta i motsatt utmaning på torsdagen blir hans rivaliserande kapten från de sista 17 åren sedan Didier Deschamps. Han sa: ”Förlora gör alltid ont mycket, speciellt i finalen i VM. Men 1990 skadade mig mer eftersom hela ansvaret placerades vid min dörr i ytterligare fyra år. Vi ville naturligtvis vinna i ’98, men vi spelade mot ett land som värd VM och med bra spelare, och det är väldigt svårt. ”

griezmann tröja Dunga spelade sina kort nära bröstet när han frågades om hans potentiella start XI för matchen med Les Bleus. Han sa: ”Jag kommer inte att bekräfta någonting. Oavsett vem som ska spela eller inte, måste alla vara förberedda mentalt för att fortsätta spela. Det har inte blivit något bekräftat än.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *