fotbollströja med namn Santos framåt säger att hans målskick

av | 2 april, 2019

fotbollströja med namn Santos framåt säger att hans målskick returnerar i år tjänade honom sin plats i truppen och är desperat att fortsätta sin form.

Santos-anfallaren Robinho säger att han måste behålla sin fina målskickform om han ska behålla sin plats i Brasilien-truppen. Milanos framåtskridande återkallades före Shakhtarens Luiz Adriano efter att ha missat ut i laget i november, eftersom endast utländska spelare var berättigade när den brasilianska inhemska säsongen nådde sitt klimax. Robinho sa till Globo Esporte: ”Jag är väldigt glad, jag måste tacka Gud, min familj och min Santos lagkamrater. Jag är redo. Nu kan jag inte vänta med att komma dit och representera mitt land. Santos var nyckeln, jag spelar bra och jag lyckades göra en bra lågsäsong. Nu måste jag fortsätta vad jag gör. Målen ger också uppmärksamhet. En framtid måste alltid göra poäng. ”

Orlando City mittfältare valdes inte av tidigare tränare Luiz Felipe Scolari för att spela vid VM 2014, men han har anledning till optimism med Seleção-rampanten under Dunga.

Billiga PSG tröjor VM i 2014 har vunnit alla åtta av deras vänskapsmatcher sedan Dunga tog över, efter deras utträde till Tyskland i semifinalen av förra sommarens FIFA World Cup. Kaká presenterades i två av matcherna, som kom till som ersättare under segrar mot Argentina och Japan i oktober i oktober. Han berättade för BBC: ”Om Dunga tycker att jag kan passa in i laget, är jag redo. Jag tror att jag fortfarande kan spela för Brasilien och hjälpa till med mina kunskaper och erfarenheter, men det beror inte på mig.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *