Fotbollströja barn eget tryck Under en fotbollshelg som var full av mål i Premier

av | 8 mars, 2022

Fotbollströja barn eget tryck Under en fotbollshelg som var full av mål i Premier League har en speciell incident dominerat rubrikerna. Manchester City förstörde Liverpool med 5-0 på Etihad i lördagens tidiga avspark, med matchens avgörande ögonblick tack vare ett mycket kontroversiellt ögonblick som involverade Sadio Mane och Ederson. Månadens spelare i Premier League sattes igenom på mål av Joel Matip och Citys brasilianska målvakt kom ut ur sin box för att försöka lugna ner situationen.

Manes stövel fångade sedan Pep Guardiolas sommarvärvning i ansiktet i full fart, vilket ledde till en ganska otäck skada för den före detta Benfica-mannen. Senegalesisk landslagsspelare fick då ett rött kort trots att han uppenbarligen hade ögon för bollen och inte gjorde det. vill skada sin motståndare. Beslutet har väckt ändlös debatt om reglerna och om beslutet från Jon Moss verkligen var det korrekta. En man som var emot beslutet var Sky Sports-kommentatorn Gary Neville, som tyckte att händelsen bara förtjänade en varning .Tja, på Monday Night Football fångade West Hams Winston Reid oavsiktligt Huddersfields Steven Mounie i huvudet under ett slagsmål, men blev inte ens straffad.

I halvtid gick Neville till Twitter för att lägga upp en rolig reaktion.NEVILLES ROLIGA TWEET Klassiska saker från Manchester United-legenden. Liverpool-fansen gjorde sig också högljudda på den sociala medieplattformen och hävdade att Reid borde ha behandlats på samma sätt som Mane. FANS REAKTERAR Liverpool-stjärnan var snabb med att be om ursäkt för sitt agerande och satte ett mycket rörande meddelande på sitt officiella Instagram-konto som läser : ”Jag hoppas och önskar Ederson ett snabbt tillfrisknande.” Jag är så ledsen att han skadades under vår oavsiktliga kollision på planen och är ledsen för hans skull att han inte kunde slutföra matchen på grund av det. Jag ber att han läker snabbt och är tillbaka och spelar mycket snart eftersom han är spelare av högsta kvalitet.???”Mane kommer sannolikt att få tre matchers avstängning för sina handlingar, dock, Liverpool har valt att överklaga beslutet eftersom juventus kläder de anser att en eller två matchers avstängning är mer välförtjänt. Gör av det vad du vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *