fotbollskläder för barn Onsdagens resultat i Serie A innebar

av | 1 mars, 2022

fotbollskläder för barn Onsdagens resultat i Serie A innebar att söndagens sammandrabbning mellan Juventus och Napoli hade förvandlats till den hittills största matchen under den italienska fotbollssäsongen. fyra poängs fördel på väg in i den efterlängtade matchen. Medan den första halvleken till övervägande del var en grym affär, gav Kalidou Koulibalys nick i den 90:e minuten gästerna en dramatisk, massiv seger i kapplöpningen om titeln.

Men innan Napoli ens hade kommit in på Juventus Stadium, gjorde deras manager något för att visa exakt hur han känner för de regerande italienska mästarna. Flankerad av polisbilar tog sig Napoli lagbussen genom ett hav av Juve-supportrar i Turin på söndagskvällen , och känslorna var mycket höga.Rivaliteten går djupare än fotbollDe två klubbarna har varit rivaler under mycket lång tid, med tanke på att de är två av de främsta representanterna när det gäller spänningarna mellan norra och södra Italien.

Napoli-bussen, som innehöll både spelande och ledningspersonal, barackerades av oppositionsfans när de närmade sig stadion, men Maurizio Sarri var på ett trotsigt humör. Vad Sarri gjorde mot Juve-fansen när Napoli anlände Sarri, som föddes i Neapel, har varit ansvarig för Napoli sedan 2015 och utvecklade en fin grupp spelare, och vann till och med utmärkelsen Årets tränare i Serie A 2016-17. För att bevisa att han inte skrämdes av Juve-fansens fientliga välkomnande, svarade den 59-årige tränaren på förolämpningar genom att sticka upp långfingret mot dem – vilket du kan se nedan. Om du missade det, här är en bild på Sarris gest:

Fotbollsfans reagerar på TwitterSom du kan föreställa dig tog fotbollsfans som såg händelsen till Twitter för att dela med sig av sina tankar, och även om de alla var häpna var reaktionen överlag blandad. Vissa har hyllat Sarris passion, medan de flesta har kritiserat hans bristande klass. , med tanke på hans jobb och det exempel det är för dem som följer Napoli – kolla in några av de bästa reaktionerna nedan: I rättvisans namn gav Juve-fansen Sarri massor av stick, men att reagera genom att svära mot sina motståndare är fortfarande en otrolig reaktion och något han säkert visste skulle dyka upp på nätet.

Efter den enorma 1-0-vinsten är Sarris herrarnas nästa juventus tröja uppdrag en resa till Fiorentina, medan ledarna Juventus reser till San Siro för att slåss mot Inter Milan. Vad tycker du om att Sarri kastar upp ett långfinger som svar på Juve-fansens hån? Tror DU att han kan vara i trubbel för sin handling? Säg DIN åsikt i kommentarsfältet nedan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *