fotbollsdräkter barn Diego Costa har genomgått en tuff säsong

av | 17 mars, 2021

fotbollsdräkter barn Diego Costa har genomgått en tuff säsong på och utanför planen, men VM har sett honom visa hur bra han verkligen är framför mål. Trots att han nådde 20 mål i Chelseas titelseger 2016/17, berättade manager Antonio Conte. Costa via textmeddelande var inte med i planerna för följande kampanj. Det avslöjades i september 2017 att Costa skulle återvända till före detta klubben Atletico Madrid följande januari och göra ett respektabelt sju mål i 23 matcher för Los Colchoneros.

Han började dock VM 2018 i en rik form av form, men nettade två gånger mot Portugal innan han slog ett något lyckligt mål i en 1-0-seger mot Iran i Kazan. Ramin Rezaeians försök till rensning kanonerade av Costa, innan bollen Inbäddat i baksidan av nätet.Costa får aldrig många vänner på planen på grund av sin konfronterande stil, han är aldrig för blyg för att diskutera med en motståndare. En sådan spelare som har kommit upp mot Costa är Irans mittback Morteza Pouraliganji som hade det tuffa jobbet att hålla 29-åringen tyst och nästan lyckades.

Tyvärr för den världsberömda spanjoren har hans mun gått bort från honom om man ska tro på den iranska försvararen.

Han såg på mig och förolämpade min mamma och min syster, säger Pouraliganji enligt Teheran Times.

Costa började förolämpa mig efter 10 minuter. Han ville göra mig arg men jag höll det lugnt. hitman för sin prestation mot iranierna.

Jag vet inte varför han valdes till matchens man eftersom han rörde bollen bara fem gånger och av misstag gjorde ett mål, ”tillade Pouraliganji.

Extremt salt från försvararen, men förståeligt med tanke på ronaldo juventus tröja att Costa förmodligen avfyrade skott på sin familj. Om bara Costa kunde låta fötterna skriva rubrikerna istället för munnen en gång …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *