billiga fotbollströjor barn EA Sports fattade det avundsvärt beslutet

av | 15 mars, 2021

billiga fotbollströjor barn EA Sports fattade det avundsvärt beslutet att försöka lösa debatten Paul Scholes, Frank Lampard och Steven Gerrard i år. Fotbollsfans har en ganska stark åsikt över vilken mittfältare som är störst med varje passionerat stöd i Manchester United, Chelsea respektive Liverpool. Till slut gjorde de inte sitt beslut kristallklart trots att alla tre spelarna fick ”ikon” -kort för första gången i FIFA 19.

Situationen är komplicerad av det faktum att EA gör tre versioner för varje spelare som dokumenterar deras framsteg under hela karriären. Ändå nominerar de ett kort som betyder att spelarna är på topp när EA fattar beslutet att betygsätta både Gerrard och Scholes till 91 med Lampard som tar upp baksidan med en siffra på 90. Gerrard, Scholes och Lampard får ”ikon” -kort När du samlar medelvärdena från varje spelares tre kort tar dock tekniskt sett Scholes topplaceringen, men även det är upp till debatt med Gerrard uppnår faktiskt de högsta betyg i allt från tempo, dribblingar, försvar och och fysikalitet. Med tanke på dimmigheten kring EA: s dom är kanske det bästa sättet att avslöja deras verkliga åsikt om debatten genom att sikta igenom deras betyg för alla tre spelare överallt deras gamla spel.

Hur FIFA rankade dem tidigare Naturligtvis, med tanke på deras respektive åldrar, kommer inte enskilda spel att avgöra en vinnare, men att spåra tillbaka till FIFA 06 kommer att göra deras dom mycket tydlig. Med tanke på det, läs nedan för betyg och toppspelare enligt EA: s åsikt Sport över de senaste 13 utgåvorna. FIFA 06 Toppspelare: Steven Gerrard (91) FIFA 07 Toppspelare: Frank Lampard (89)

FIFA 08 Toppspelare: Steven Gerrard (88) FIFA 09 Toppspelare: Steven Gerrard (88) FIFA 10 Toppspelare: Steven Gerrard (88)

FIFA 11 Toppspelare: Frank Lampard (87) FIFA 12 Toppspelare: Steven Gerrard (86) FIFA 13 Toppspelare: Steven Gerrard (83)

FIFA 14 Toppspelare: Steven Gerrard (83) FIFA 15 Toppspelare: Steven Gerrard (81) FIFA 16 Toppspelare: Steven Gerrard (81)

Så hela FIFA-spel där spelare har fått en specifik ranking finns det bara en vinnare och deras namn är Gerrard. Skolor hävdade inte topplaceringen i något av spelen utan är naturligtvis den äldsta av trion och spelar en liten nackdel. Ändå spelade han fortfarande en del av sin bästa fotboll för United över de sena nighiesna, så det är fortfarande berättande att Gerrard fortsatte att ha överlägsenhet.Lampard tog sig fram till topplaceringen för FIFA 06 och FIFA 11, båda på baksidan av titelns säsonger för Chelsea.

Naturligtvis är FIFA-betyg bara ett sätt att avgöra mellan psg kläder spelare och det kommer aldrig att finnas ett definitivt svar på debatten Scholes vs Lampard vs Gerrard. Om det är något, är det en stor komplimang till de tre mittfältarna att de uppskattas så högt av fotbollsfans och att beställa dem är bara så svårt. Vem tycker du var den bästa mittfältaren – Scholes, Gerrard eller Lampard? Tala om det i kommentarfältet nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *