fortsatte sin imponerande oslagade lopp manchester united tröja

av | 28 december, 2018

Walter Zenga kände Atalanta s sena utjämnare var ”lite av en fluke” efter att Crotone hade tagit ledningen genom Rolando Mandragora.

Calabrese-klubben fortsatte sin imponerande oslagade lopp manchester united tröja med eget namn efter att ha hållit Inter till en 1-1-rutt i förra veckan, men beklagar att de ledde Atalanta.

”Killarna har en stark prestation. Atalanta är inte längre en provinsklubb, de är en konsoliderad sida i tävlingen för topp sex, ”sa Coach till Sky Sport Italia efter ytterligare 1-1 resultat.

Spelet blev utan tvekan drabbat av kraftigt regn och psg tröja med eget namn en vattenloggad tonhöjd, men införandet av Arlind Ajeti under andra halvåret gjorde stor skillnad.

”Vi försökte det här alternativet med Ajeti i mitten av parken under veckan, så det är synd att vi slutade inte för segern.

”Vi var fokuserade och koncentrerade till slutet, så med planen i det skicket var det en bra poäng att hämta. Jose Luis Palominos utjämnare var lite av en fluke, en kombination av en uppsättning spel, ett skott och avböjningar. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *