Det misslyckandet gick ner som en stor chock med Billiga Fotbollskläder Barn tanke

av | 15 augusti, 2018

Arturo Vidal har lovat att ”aldrig överge” Chile efter kommentarer som tillskrivs honom på tisdag verkade föreslå att han gick i pension från internationell fotboll efter lagets misslyckande att kvalificera sig till VM.

Chile förlorade 3-0 till Brasilien på onsdagen i sin finalkvalificering, eftersom Peru utjämnade mot Colombia för att boka en play-off med Nya Zeeland.

Det misslyckandet gick ner som en stor chock med Billiga Fotbollskläder Barn tanke på Chiles back-to-back Copa America-titlar 2015 och 2016, och Vidal var emotionell efter matchen som han tycktes sluta säga ”tack för allt” i en intervju.

Den 30-årige har emellertid sedan förtydligat sin ställning och verkar inte ha dragit sig ur internationell plikt någon gång snart, tydligen fortfarande angeläget att lägga till sina 98 caps.

Un guerrero puede llorar, skickade till dig och höra Kroatisk fotbollströja de flesta av oss, och du kommer att se dig omedelbart om du vill ha det! Pic.twitter.com/cpJKKwxHMj

– Arturo Vidal (@ kingarturo23) 11 oktober 2017

Med tanke på Twitter skrev han: ”En krigare kan gråta, känna rädsla och till och med besvikelse, men han ger aldrig eller lämnar sig före döden.

”Det här är en mycket svår tid. Och jag kommer inte att överge det [laget]. Varje gång de ringer till mig kommer jag att vara till min nationalgrupps förfogande. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *