Billiga Bayern München Hemmatröja 2018-19 såldes väldigt bra

av | 30 augusti, 2018

För mer än tre månader sedan släppte Bayern München-klubben i Tyskland en ny hemjersey för 2018-19-säsongen. Den nya Bayern München tröja billigt var utformad för att hylla klubbens slogan ”Mia san mia”. Utan tvekan kommer den billiga Bayern München hemjerseyen för 2018-19 säsongen att sälja mycket bra.

Bayern Münchens nya hemstadje citerar klubbens härliga historia, huvudfärgen fortsätter den ikoniska röda, främre delen av det kända märket i klubbmärken, designen av ”M” -mönstret genom hela designen är inspirerad av klubbens slogan – Mia San Mia ”.

Den nya jerseyfärgen innehåller flera olika nyanser av rött och marinblå, vilket leder gradientelementen till den klassiska designen, kragen med en ny strukturell design, och halsen innehåller också ”M” -mönstret delikat för att skapa en avantgarde-utvändig.

Bayern München är en av de mest ikoniska och historiska klubbarna i världen. I enlighet med principerna och de ursprungliga intentionerna med hyllning till klassikerna och innovationen hoppas Bayern München Club främja denna starka tradition på ett nytt och kreativt sätt. ’Mia san mia’ representerar kärnan i Bayern Club, så införandet av detta element i Billiga Fotbollströjor i den nya säsongen är en perfekt design.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *