att montera omslaget Billiga Ronaldo tröja Barn på Arena Amazon

av | 20 september, 2018

En byggnadsarbetare har dött efter en olycka på en av arenorna som ska användas för 2014 års världscup i FIFA.

Mannen dödades under arbetet med byggandet av Arena Amazonia i Manaus efter att ha fallit från en höjd av cirka 35 meter.

Han togs till sjukhus men dog senare av hans skador på lördag morgon.

Stadionet beror på att vara värd för fyra gruppspel i VM, inklusive den högprofilerade grupp D-konflikten mellan England och Italien den 14 juni.

Ett uttalande från byggföretaget Andrade Gutierrez läste: ”Andrade Gutierrez rapporterar med ånger att vid klockan 4:00, den 14/12/2013, arbetaren Marcleudo de Melo Ferreira, 22, en född i Limoeiro do Norte – CE, en anställd hos underleverantören tillhandahålla tjänster i att montera omslaget Billiga Ronaldo tröja Barn på Arena Amazon, led ett fall från en höjd av ca 35 meter, räddas och tas till akutrummet som fortfarande visar vitale tecken, där han gav succé för sina skador och avled i morse.

”Vi upprepar engagemang för alla anställdas säkerhet och att en intern utredning görs i orsakerna till olyckan. Rättsliga åtgärder vidtas i samarbete med berörda myndigheter.

”Vi beklagar djupt olyckan inträffade och vi ger full hjälp till arbetstagarens familj. I fråga om detta olycka avbröts arbetena denna lördag. ”

Ett uttalande från FIFA tillade: ”FIFA och Lokal Billiga matchtröjor fotboll organisationskommitté (LOC) lärde sig arbetstagarens död på lördag på Arena Amazonia-webbplatsen med stor sorg.

”Vi vill skicka våra mest uppriktiga medkänsla till sin familj, släktingar, kollegor och vänner.”

Olyckan kommer mindre än tre veckor efter det att två arbetare dödades vid en annan världscup, Arena de Sao Paulo, när en kran slog taket på stadion och orsakade en partiell kollaps.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *