värdighet i en ny intervju Köpa Billiga Fotbollströjor som beskriver

av | 17 oktober, 2018

Raheem Sterling behöver inte någon att ta hand om honom.

Manchester City framåt har visat att han kan hantera snipersna i media och på terrasserna bara bra själv.

Sterling har mött karaktärsmord för allt från sina shoppingvanor till hans tatueringar och även för att köpa sin mamma ett nytt hus.

Han sköt tillbaka med vältalighet och värdighet i en ny intervju Köpa Billiga Fotbollströjor som beskriver hans hårda uppfostran med spelarnas Tribune.

Och nu har boxningspromotorn Eddie Hearn vägt med ett passionerat försvar av Englandmanen, omdirigering av en berättelse från ett semestermöte med den tidigare Liverpool-spelare som han säger visar Sterlings klass.

I en videointervju med Kugan Cassius, av videoutlåtet IFLTV, berättade Hearn om ett möte med stadstjärnan på en Ibiza-strand där spelaren spenderade tid på att spela fotboll med sin väns barn.

Hearn sa: ”Jag såg Sterling i Ibiza. Han var på stranden och Billiga Manchester City tröjor faktiskt skulle jag vilja säga det här …

”Sterling, jag har aldrig träffat honom tidigare – jag vet att han känner till AJ (Anthony Joshua) och saker som sådan – han har uppenbarligen haft en hel del pinne från media och saker.

”Låt mig berätta om Sterling. Han var på en strand i Ibiza med sin familj. Den var packad, det var inte en swanky beach. Jag var där med mina barn och min vän var där med sina barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *