skilde honom som en Billiga replika fotbollströjor ungdom lika mycket

av | 18 oktober, 2018

”Han hade en dröm och ville jaga den och ville uppnå någonting, speciellt för sin mor. Han ville ge henne ett bättre liv. ”

Instagram
Det är långt ifrån att visa sitt pass till oppositionsspelarnas föräldrar när han tappade över sina söner som barn.

Men Lukakus mentala styrka var vad som skilde honom som en Billiga replika fotbollströjor ungdom lika mycket som hans anmärkningsvärda kroppsbyggnad och förmåga.

”Jag såg honom som en son”, berättade före detta Anderlecht-försvararen Jelle van Damme på MEN Sport.

”Vi visste att han hade en grov ungdom som växte upp med inte mycket men det var också orsaken till att han aldrig förändrats och alltid var ödmjuk och aldrig glömde var han kom ifrån.”

Van Damme kom upp mot Lukaku för LA Galaxy förra sommaren
Att bli den yngsta spelaren någonsin vinna Golden Boot i Belgiens toppflygning förändrade inte Lukaku och han fullföljde till och med ett tvåårigt examensbevis i turism och PR på Sint-Guido Instituut.

Bortsett från att hans kärlek att göra sommersaults efter att ha målat mål hade Ariel Jacobs, hans chef på Anderlecht, den perfekta studenten.

”Jag arbetade med ett par spelare på 16/17. När de hade ställning Billiga Messi tröjor i laget och var i laget tänkte de på det yttersta målet att göra en professionell karriär som tjänar så mycket pengar, berättade han för MEN Sport.

”Med Romelu var det helt annorlunda. Han var väldigt öppen och öppen för det här meddelandet. På det sättet hade vi inga problem att övertala honom att gå i skolan.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *