Sverige fans kommer att gråta

av | 18 januari, 2018

Med tillkännagivandet av resultaten från VM-teckningsgruppen, och ordningen för varje lag i gruppen bestäms.VM tröjor 2018 är redo att vänta på att fansen ska köpa. 32 lag har också identifierats i Ryska VM, och landslag kan förbereda sig inför VM-resan före tidtabellen.

VM hålls i 11 städer i Ryssland. Colombia kommer bli det enklaste av de 32 bästa lagen, och Sverige, som kommer från Nordeuropa, kommer att möta tuffa ”övergångar”. Kolombias första omgång kommer att möta det japanska laget i Salansk, sedan gå till Kazan för att utmana Polen och slutrundan till Samara mot Senegal. Salansk → Kazan → Samara, Columbia-körsträckan med tre spel Columbia är bara 376 miles (ca 605 km).Fotbollströjor med tryck billigt, möter 2018 Rysslands VM Sveriges nationella fotbollsgrupps underbara prestanda.

Sveriges första omgång match med Sydkorea kommer att hållas i Nizhni Novgorod, följt av Sochi mot Tyskland och den sista rundan i Jekaterinburg-utmaningen till Mexiko. Nizhni novgorod → Sochi → Jekaterinburg, den här resan till det svenska laget kommer att resa 2188 miles (ca 3521 km), nästan 6 gånger så många Columbia! För Ryssland, där trafiken inte är bekväm, är det långa loppet inget litet test för de svenska spelarna eller de svenska fansen som är på laget. Vill du sluta titta på tre landslagsspel, måste faktiskt gå så långt vägen! Du säger att du inte är arg?Sverige VM tröja 2018 att heja för spelarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *