Island landslag: Intressant att spela mot Lionel Messi

av | 19 januari, 2018

Det isländska landslaget vann sin första VM-kvalifikation och var i en grupp med Lionel Messi’s Argentina.VM tröjor 2018 var älskad av många fans efter release av turneringsinformationen. Skulason, en spelare med det isländska fotbollslaget, säger att de ser fram emot att spela mot Messi och Argentina. Han sa att han var övertygad om att Island skulle kunna kvalificera sig till nästa runda från Argentinas dödsgrupp och betonade att han och hans lagkamrater är mycket ”som utmaningen.”

”Jag har sett tidningar i andra länder, och de pratar alltid om hur dåligt vi ska komma till Argentina, men det är precis vad vi vill”, säger det 34-åriga isländska landslaget. ”Vi vill spela detta fantastiska spel. Vi mötte dem i världscupens första match och det var ett spännande lag! Det var en underbar upplevelse att spela mot Lionel Messi och hans lagkamrater i Moskva!” Island VM tröja 2018 med familj att gå till Ryssland för att se TheWorld Cup, kanske också få signaturen till Lionel Messi.

Förutom Argentina kommer Island möta ett annat starkt lag i grupprundan-Kroatien. ”Resultaten kommer säkert att bli bra, vi kan slå Kroatien, det vet vi alla.” Vi har slagit dem och kämpat dem många gånger, och nu blir vi tröttna på det. Men de är också ett mycket starkt lag och vi måste ta initiativet i spelet och slå dem, säger Skulason. ”Nigeria är det klart starkaste laget i Afrika och de är väldigt mycket starka.” Det här är ett mycket svårt men jag är övertygad om att vi kan vara de två bästa i gruppen. Vi gjorde ett mål som vi tror vi kan göra tillsammans för att bevittna. ”Fotbollströjor med tryck billigt, ser fram emot matchen mellan Island och Argentina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *