Spaniens chef räddar Real Madrid två spelare missade VM

av | 2 februari, 2018

Världscupen 2018 närmar sig, den spanska landsbygdsbyggnaden är media och fans är mycket oroade över ämnet. Spaniens tränare Lopetegui, i en intervju med spanska medier, talade först om Atletico Madrid-anfallaren Diego Costa: ”Costa är väldigt viktigt för oss.” I hans ståndpunkt finns det inga andra konkurrenter. För honom är det för oss alla lyckliga. Han har varit väldigt bra på senare tid och vi är glada och jag vill att han ska hålla sig i gott skick. Den slutliga listan, som jag kommer att meddela i maj, är inte lätt för spelare att välja. ”Lopetegui beröm om Costa är nästan lika att meddela att Costa har låst upp en anfallare.” Reportrar pressade, det finns inga andra strejkare i den spanska chefernas uppfattning, svarade Lopetegui: ”Vi har inte bekräftat den här positionen, vi gillar de andra spelarna.” Så vi säger alltid att vi måste titta på spelarna och vänta på möjligheten att komma. ”VM tröjor 2018 ser fram emot varje lands lag.

Därefter frågade Madrid media reporter mittfältaren valet, två Real Madrid spelare Asensio och Isco om den spanska chefen hausse. Lopetegui svar var tydligen inte så rosigt som han handlade om Costa och sade: ”Vi har alltid varit bekymrade över alla spanska spelare som sannolikt kommer att vara i landslaget och vi vill använda spelare som kan få så många utseenden som Lopetegui talade om Iscos namn: ”Vi vill att spelarna ska vara lyckliga i klubben så att de kan spela bättre för det spanska laget.” Några av dem är också möjligt i sina respektive klubbar, inte bara Asensio. spelare har inte spelat i det senaste spelet, men säsongen är lång och det finns många möjligheter. Vi tror fullt på Isco, inklusive andra spelare. Min oro är att de alltid är ute av spelet och det är mycket problem. Jag är säker på att de får chansen. ”Spanien VM tröja 2018 tror att spelarna kommer att försöka sitt bästa för att tävla i turneringen.

Reporteren frågade Lopetegui att prata om Lucas Hernandez med dubbel nationalitet, svarade Lopetegui: ”Vi måste vara mycket försiktiga när vi talar om den här typen av spelare.” Vi kan göra ett djärvt val när det gäller om de andra spelarna kan vara på spanska listan, men det kan vi inte göra på Lucas ’ämne. ”I slutändan Lopetegui alla spanska spelare att koppla av:” Vi är inte alltför oroliga över allas tillstånd, alla har möjlighet att åka till Ryssland. Så länge spelarna är avslappnade och inte har något tryck att spela, tror jag att det inte kommer bli något problem. ”Fotbollströjor med tryck billigt, 2018 Rysslands VM välkomnar fans från hela världen för att även titta på denna visuella fest.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *