Ronaldo pratade om BBC i en intervju

av | 20 januari, 2018

Ronaldo följer Real Madrid till FIFA Club World Cup, och den portugisiska anfallaren förväntas inte bara få sin karriär i den fjärde klubben utan kan också dominera tronen för den mest historiska anfallaren i FIFA World Cup, medan Ronaldo i ett intervju sa Han hoppas att BBC-portföljen kommer att monteras igen. ”Jag längtar inte bara på att Belle och Benzema ska stanna friska, jag gillar den övergripande truppen och ingen blir skadad, vilket går bra”, sa han. Och Bell och Benzema, som jag, är slående och andra spelare är lika viktiga som vi är. Vissa spelare kanske inte spelar mycket tid, men de har också en chans att spela i FIFA Club World Cup och ett bra tillfälle för BBC att montera. ”Fotbollströjor barn att föra dig andan i fotboll.

Och när var sista gången en trio av Real Madrid kombinerad? Svaret var förra säsongens andra ben mot Barcelona, ​​men Bell spelade 39 minuter och hamnade skadade, och sedan hade BBC-gruppen inte startat tillsammans i 234 dagar på grund av ett antal faktorer som Bells skada och Ronaldo’s upphävande. När det gäller VM-mästerskapet sa Ronaldo: ”Detta mästerskap är viktigt för oss, det här är en världsklass klubb mästerskap trofé, det här är också en turnering, du kan göra är att göra Madrid känna sig lycklig, låt oss slå den sjätte FIFA Club World Cup mästerskapet (inklusive Intercontinental Cup och Toyota Cup). Fotbollströjor barn Ronaldo älskad av barn.

I slutändan sade Ronaldo: ”Jag brukade vinna FIFA Club World Cup i Manchester United och jag har vunnit 2 FIFA Club Cup med Real Madrid och om möjligt skulle jag också vilja hjälpa Real Madrid att vinna FIFA Club World Cup med mina egna mål. ” Jag vet att vi har förberett en kort stund, men vi är europeiska mästare och vi är redo, oavsett vilken typ av motståndare vi står inför, vi vill bara vinna mästerskapet. ”Billiga fotbollströjor barn med tryck, bevittna den underbara stadion.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *